Brak produktów w koszyku.
Wróć do sklepu
Kostell | Kōgō Shido – profesjonalny japoński nóż szefa kuchni ze stali wysokowęglowej
Kostell | Kōgō Yūzā – japoński nóż uniwersalny ze stali wysokowęglowej
Kostell | Kōgō Santoku Small – tradycyjny, japoński nóż do warzyw, mięs i ryb
Kostell | Kōgō Nakiri – tradycyjny japoński tasak kuchenny do warzyw
Kostell | Kōgō Kiritsuke – wielofunkcyjny, japoński nóż szefa kuchni
Kostell | Kōgō Yūzā Small – japoński nóż uniwersalny ze stali wysokowęglowej
Kostell | Kōgō Pankū – japoński nóż do krojenia pieczywa ze stali wysokowęglowej
Kostell | Kōgō Santoku – tradycyjny, japoński nóż do warzyw, mięs i ryb
Kostell | Kōgō Honē – japoński nóż do trybowania i filetowania ze stali wysokowęglowej
Kostell | Kōgō Muita – japoński nóż do obierania ze stali wysokowęglowej
Nazwa użytkownika lub adres e-mail *
Hasło *
Zapamiętaj mnie Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Adres e-mail *
Na adres e-mail zostanie wysłany odnośnik do ustawienia nowego hasła.
Twoje dane będą przetwarzane w celu obsługi wizyty, zarządzania kontem i innych celów zgodnych z naszą polityka prywatności.
Zarejestruj się